woensdag 21 juli 2010

Vanuit het vliegtuig

Wednesday, July 21, 2010


06:08 PM GMT +01:00


And so we’ve hit the 1000-mile to go mark.. We zijn er dus “bijna”. Na een krappe zes uur in de lucht zijn we klaar met de oversteek van de plas en vliegen we nu boven land. Grondsnelheid 824 kmh op een hoogte van 10972 meter. Tot dusver een rustige dag en vlucht. We waren iets voor achten vanochtend op Schiphol en rond half negen waren we al voorbij de paspoortcontrole, nog nooit meegemaakt!


Verder ook nog geen op- of aanmerkingen op United Airlines. Vriendelijk en behulpzaam personeel, vertrektijd = vertrektijd (en niet zoals bij sommige maatschappijen vertrektijd = vertrektijd + 1 uur) en zelfs het eten aan boord is eetbaar. Kip met risotto iemand? (Team Dinges’ers onder ons, klinkt als met Delta Airlines naar Atlanta :p?) Ook fijn is de extra beenruimte van de Economy Plus plaatsen. Het enige kleine minpuntje misschien zou het entertainment systeem zijn met af en toe een hapering in het geluid bij de films. Maar hé, met een Classic Rock muziekzender ben ik ook tevreden (Foghat, The Who, BTO, etc). Pa zit al de hele dag te genieten van z’n gedigitaliseerde LP’s op een iPod.


Volgens mij begint het nu tijd te worden voor de snack en tevens laatste maaltijd aan boord van deze Boeing 777. In ieder geval zitten we net in Amerikaans luchtruim en zullen we als alles goed gaat over iets meer dan een uur de landing inzetten voor Dulles International Airport.


Tot gauw,


Ro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten