zaterdag 31 juli 2010

Greetings my friends, how ya'll doing? We're doing fine. Eerste paar dagen in Florida zitten er alweer op en we hebben zeker niet stilgezeten. Eerste dag rustdagje gehouden. 'S middags naar de space coast geweest - Titusville om precies te zijn - om een bezoekje te brengen aan Bristow, de vliegschool waar pa vroeger les heeft gehad (toen nog in Engeland). Ook nog een bezoekje gebracht aan Valiant Warbird Museum. 'S avonds pizza'tje gepakt bij de Pizza Hut (standaard ritueel: garlic bread, mozzarella sticks en een medium thin 'n crispy pepperoni lovers pizza met zwarte olijven) en toen maar eens gaan slapen. Next up: Seaworld!

Na een ontbijt bij de Dunkin' Donuts op naar Seaworld. Laatste keer dat ik er ben geweest was mijn eerste keer in Florida, zo'n vijftien à zestien jaar geleden.. Een hoop verandert dus, maar één ding wat ik me nog echt goed kon herinneren was er nog steeds: De pinguins :D Verder nog twee achtbanen gedaan en twee shows gekeken (dolfijnen en shamu's) en 't hele park doorgelopen. Toen werd 't toch wel tijd om naar huis te gaan. Het was warm en benauwd.

De volgende dag vroeg op en richting Tampa. Bush Garden's! Meteen maar de achtbaan in. 7x over de kop! Pa ook mee, een lol dat ie had. Nog maar een tweede keer. Daarna rondjes gelopen en diertjes gekeken. Voor de lunch nog een tweede achtbaan geprobeerd. Zeer fraai. Geluncht bij Zambia smokehouse, lovely beef brisket. Na rondje park in de trein wilde ik nog wel in de SheiKra (2x 90 graden recht omlaag) en een top van 70 mph. Helaas, geen zin om ruim een uur te wachten, zijn we maar langzaam richting de auto gegaan. We waren immers alweer zes uur in 't park en wat een verrassing, het was warm, benauwd en plakkerig..
Vanochtend voor de verandering eens lekker uitgeslapen. Gisteravond trouwens nog een iphone 4 besteld bij t-mobile. Moet alleen nog even bellen naar zowel t-mobile als apple. Apple ivm gratis bumper. Deze moet je voor 30 september bestellen, helaas kan dit alleen via de iphone zelf en dat gaat niet aangezien deze pas eind september, half oktober geleverd wordt :s En t-mobile even bellen ivm nummerbehoud enzo, allemaal top geregeld xD...

Morgen naar Universal en eten bij HRC :D:D:D. Love all, Serve all!

Ro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten